LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Η ΟΜΑΔΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΗΝ 3η ΟΡΦΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Στις 26 Μαρτίου 2016 διοργανώθηκε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στο γήπεδο "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ" Αλεξανδρούπολης η Ορφική Συνάντηση Στίβου.

Η διοργάνωση, υπό την αιγίδα του Μ.Γ.Σ. Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Δήμου Αλεξανδρούπολης, φιλοξένησε αθλητικούς συλλόγους της Θράκης, της Κεντρικής Μακεδονίας, της Τουρκίας και της Βουλγαρίας και συμμετείχαν συνολικά χίλιοι ανήλικοι αθλητές.
 Στόχος της συνάντησης η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συλλόγων όμορων Νομών και χωρών, η προώθηση των αξιών του αθλητισμού στους μικρούς συμμετέχοντες και η επιβεβαίωση ότι ο αθλητισμός αποτελεί τον καλύτερο, δημιουργικό και παιδαγωγικό δρόμο έκφρασης της νεολαίας.
 








Το παρόν έδωσε και η δική μας Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης, με υπεύθυνη τη γιατρό και Γενική Γραμματέα του τμήματος κυρία Έφη Ελευθεριάδου και τους εθελοντές Νοσηλευτικής που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες σε περιστατικά.
 
 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου