LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ZUMBATHON

Στις 20 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο "ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ" για 4η συνεχόμενη χρονιά η αθλητικοχορευτική διοργάνωση "ZUMBATHON".

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον χορευτικό Σύλλογο "RITMO DE ARTE" και η προσκληση συμμετοχής απευθύνονταν σε όλους, εμπειρους και αρχάριους, όσοι ήθελαν να διασκεδάσουν και να αθληθούν χορεύοντας.

Επίσης, η διοργάνωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν στο Ειδικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης και στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης.
 
Ο Ερυθρός Σταυρός έδωσε το παρόν με την Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης, έπειτα από αίτημα του Συλλόγου για την αντιμετώπιση και φροντίδα ατυχημάτων. 



Ευχαριστούμε για την φωτογραφία το παρακάτω άρθρο στο site:http://radiomax.gr/%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA-3/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου