LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Στις 12 Μαρτίου 2016 ο Δήμος Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το τριώδιο, την καρναβαλική παρέλαση.

Συμμετέχοντες, οι μαθητές των δημοτικών σχολείων με συνοδεία των γονέων τους, διάφοροι πολιτιστικοί σύλλογοι, αλλά και όλοι οι συμπολίτες μας ήταν καλεσμένοι στη μεγάλη και διασκεδαστική παρέλαση.

Ο κεντρικός δρόμος της πόλης γέμισε πολύχρωμους μασκαράδες κάθε ηλικίας, ενώ η παρέλαση ολοκληρώθηκε στο πάρκο Ανεξαρτησίας, όπου επιπλέον εκδηλώσεις κράτησαν ζωνταντό το κέφι ως τις βραδινές ώρες.

Συμμετέχουσα στις εκδηλώσεις και η Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης, με τους Εθελοντές του Τομέα Νοσηλευτικής να είναι παρόντες, έπειτα από αίτημα του Δήμου, για την αντιμετώπιση ατυχημάτων και την παροχή πρώτων βοηθειών, οπου ήταν απαραίτητο.

 Η φωτογραφία αποτελεί αρχείο από την ιστοσελίδα:http://www.e-evros.gr/gr/eidhseis/3/kefi-kai-3efantwma-gia-mikroys-kai-megaloys-ta-dyo-epomena-sabbatokyriaka-sthn-ale3-polh/post29100



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου