LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Η ΟΜΑΔΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Στις 6 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη εκδήλωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης "Οι STAR WARS συναντούν τους FROZEN", στον παραλιακό  χώρο κάτω από τον Φάρο της πόλης.

Πλήθος καρναβαλιστών, μικρών και μεγάλων, συγκεντρώθηκαν μπροστά στη σκηνή για να δούν τους παιδικούς  και αγαπημένους  ήρωές τους, να χορέψουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

 
Παράλληλα, σε ειδικό χώρο, οι εθελοντές από το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης δημιουργούσαν μαζί με τα παιδιά κατασκευές και χειροτεχνίες. 





 Ο Ερυθρός Σταυρός ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Αντιδημάρχου Βραχιόλογλου Στέλιου για την παροχή Πρώτων Βοηθειών κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης κι έδωσε το παρόν με τους εθελοντές Νοσηλευτικής της Ομάδας Υγειονομικής Κάλυψης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου