LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΜΕΑ

Στις 18 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης «ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΖΑΚΗΣ»  η 3η Κολυμβητική ημερίδα για Άτομα με Αναπηρίες «ΚΟΤΙΝΟΣ».

Οι αθλήτριες και οι αθλητές του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων, καθώς και των τμημάτων εκμάθησης και αποκατάστασης, κέρδισαν το χειροκρότημα των θεατών για την αγωνιστικότητα και την αγάπη προς το συγκεκριμένο άθλημα.

Η αθλητική συνάντηση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς το κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συλλόγου για να συγκεντρωθούν τρόφιμα, είδη υγιεινής, απορρυπαντικά, αναλώσιμα χαρτικά και αναλώσιμα φαρμακείου για την κάλυψη των αναγκών του "Παιδικού Χωριού SOS" Θράκης.

Η Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης του Τομέα Νοσηλευτικής παραβρέθηκε στους αγώνες έπειτα από αίτημα του συλλόγου για την παροχή των πρώτων βοηθειών στους συμμετέχοντες αθλητές.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου