LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ VIA EGNATIA

Στις 18 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε υπό την διοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, τιμητική εκδήλωση υπέρ των συμμετεχόντων εθελοντών στην αθλητική διοργάνωση "VIA EGNATIA", στην αίθουσα του Νομαρχείου της Αλεξανδρούπολης.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες, οι εθελοντές Νοσηλευτικής της Ομάδας Υγειονομικής Κάλυψης του τμήματός μας,οι οποίοι παρέλαβαν τα ενθύμιά τους για την ουσιαστική παρουσία τους στην αθλητική διοργάνωση "VIA EGNATIA", παρέχοντας άμεσα και υπεύθυνα τις πρώτες βοήθειες στους διαγωνιζόμενους αθλητές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκπροσώπησε η Γενική Γραμματέας και Γιατρός της Ομάδας Υγειονομικής Κάλυψης κυρία Ευτυχία Ελευθεριάδου, η οποία συμμετείχε στην παραπάνω δράση, αναπτύσσοντας στην ομιλία της για την αξία της προσφοράς του Εθελοντή Υγείας προς τον συνάνθρωπο αλλά και την σπουδαιότητα της αναγνώρισης της προσφοράς αυτής μέσω παρόμοιων εκδηλώσεων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου