LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Η ΟΜΑΔΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ"

Στις 25 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Μ.Γ.Σ Εθνικού "ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ" για έβδομη συνεχή αθλητική χρονιά το αθλητικό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ" υπό τη διοργάνωση του Συνδέσμου  Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν.Έβρου.
 
Στην αθλητική συνάντηση συμμετείχαν περίπου 500 μικροί αθλητές ηλικίας από  4 έως 10 ετών με την υποστήριξη των προπονητών τους, από τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Καλλικρατικού Δήμου Αλεξανδρούπολης, ενώ στις εγκαταστάσεις παραβρέθηκαν και  500 περίπου γονείς και φίλοι του αθλήματος.
Οι μικροί ποδοσφαιριστές ενθουσίασαν τους θεατές με το πάθος και το ταλέντο τους και αποδέχθηκαν την επιβράβευσή τους για την προσπάθειά τους  με το πιο ένθερμο χειροκρότημα.
Στο ποδοσφαιρικό τουρνουά παραβρέθηκε η Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης των Εθελοντών Νοσηλευτικής, έπειτα από αίτημα των διοργανωτών για την παροχή πρώτων βοηθειών στους αθλητές. Οι εθελοντές μας περιποιήθηκαν τραύματα και αντιμετώπισαν περιστατικά θλάσεων.



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου