LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ "ΚΑΔΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ 2024" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

   Στις 17 Ιουνίου 2024 η Νοσηλεύτρια-Εκπαιδεύτρια του τμήματος συμμετείχε στην επιχειρησιακή άσκηση με την ονομασία «ΚΑΔΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ 2024» η οποία πραγματοποιήθηκε στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης υπό τη διοργάνωση του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας και της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας.

   Η άσκηση είχε θέμα την «Αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων, προσεισμικά και μετασεισμικά στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου» και συμμετείχαν τοπικοί φορείς και δημόσιες υπηρεσίες με σκοπό την βελτίωση της επιχειρησιακής ικανότητας των συμμετεχόντων σε μία έκτακτη ανάγκη και τη διαλειτουργικότητα μεταξύ των εμπλεκόμενων υπηρεσιών.

Ανάμεσα στους φορείς και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Τμήμα Αλεξανδρούπολης, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας, ο οποίος ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε έκτακτη ανάγκη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου