LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

    Στις 21 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα εθιμοτυπική συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου κο Ευάγγελο Πουλιλιό στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο, κο Γιώργο Κουκουράβα, και τη Γραμματέα, κα Θεοδώρα Καζακίδου, και τις Νοσηλεύτριες-Εκπαιδεύτριες του τμήματος Παπάζογλου Ειρήνη και Μπαμπούλη Αλεξάνδρα.

     Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το πολυδιάστατο ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ειδικότερα το κοινωνικό, υγειονομικό και εκπαιδευτικό έργο του Περιφερειακού τμήματος Αλεξανδρούπολης.  

      Ο Αντιπεριφερειάρχης, γνώστης των δράσεων του τμήματος, συνεχάρη το Δ.Σ., τους εργαζόμενους και φυσικά τους Εθελοντές  για την πολύτιμη προσφορά τους και έτεινε χείρα συνεργασίας και υποστήριξης στις ερυθροσταυρικές  δράσεις  του τμήματος προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου