LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

ΔΩΡΕΕΣ ΥΛΙΚΟΥ ΣΕ ΠΓΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

      Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της συνεργασίας με φορείς Υγείας παρέδωσε υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό στις ακόλουθες υπηρεσίες:

    Στις 26 Απριλίου 2024 η Γραμματέας του Δ.Σ.-Εθελόντρια του τμήματος κα Θεοδώρα Καζακίδου και Εθελοντές του Τομέα Υγείας παρέδωσαν υλικό στο Κέντρο Υγείας του Δήμου Σουφλίου

  

Στις 3 Ιουνίου 2024 οι Νοσηλεύτριες-Εκπαιδεύτριες του τμήματος παρέδωσαν 30 συσκευασίες γάλακτος α’&β΄βρεφικής ηλικίας για την Παιδιατρική Κλινική έπειτα από ενημέρωση και έγκριση της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

 Στις 12 Ιουνίου 2024 η Γραμματέας του Δ.Σ.-Εθελόντρια του τμήματος και Εθελοντές του Τομέα Υγείας παρέδωσαν υλικό στο Περιφερειακό Ιατρείο Τυχερού του Δήμου Σουφλίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου