LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

      Στις 5 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διδασκαλίας του τμήματος επιμόρφωση των Εθελοντών του Τομέα Υγείας από τον Εκπαιδευτή του ERC (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης) κο Κεσσάτη Αθανάσιο με θέμα «"Τραύμα- Διαλογή τραυματιών σε Εκτακτη Ανάγκη".

     Οι Εθελοντές μας παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό  και ενδιαφέρον τη βιωματική εκπαίδευση που αφορούσε στην εκτίμηση του τραύματος, στην αντιμετώπιση ενός πολυτραυματία και  στη διαλογή τραυματιών-triage.

  
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός βασιζόμενος στους Εθελοντές του υποστηρίζει τη συνεχή επιμόρφωση και κατάρτιση τους προκειμένου να παρέχουν επαρκώς τις υπηρεσίες τους στην κοινότητα σε κάθε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και κινδύνου.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου