LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ "ΕΡΩΔΙΟΣ"

 Στις 24 Μαΐου 2024, οι Νοσηλεύτριες-Εκπαιδεύτριες του τμήματος επισκέφτηκαν το ίδρυμα «Ερωδιός-Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης  για φιλοξενία ατόμων με αυτισμό και λοιπές αναπηρίες» με σκοπό την ενημέρωση του προσωπικού για τα προγράμματα εκπαίδευσης του Ερυθρού Σταυρού έπειτα από πρόσκληση της Προέδρου Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων&Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου κα Μαυρίδου Ευαγγελία.

  Από τις 27 Μαΐου έως της 3 Ιουνίου 2024 ακολούθησε η υλοποίηση του Πιστοποιημένου Βασικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος των Πρώτων Βοηθειών και Βασικής Υποστήριξης Ζωής με τη Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή στο προσωπικό της Στέγης.

 

  Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν σε όλο το φάσμα των Πρώτων Βοηθειών και της Καρδοαναπνευστικής Αναζωογόνησης με βιωματικές μεθόδους με τη χρήση εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προπλασμάτων ενηλίκων και βρεφών για την ορθότερη εμπέδωση και εφαρμογή αυτών σε πιθανά περιστατικά στον εργασιακό τους χώρο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου