LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ &BLS

  Στις 11 Ιουνίου 2024 υλοποιήθηκε το Πρόγραμμα Βασικής Υποστήριξης Ζωής με Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή στην υπ’ αριθ. 6η ομάδα  BLS/AED πολιτών για το 2024.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διδασκαλίας του τμήματος, με τους συμμετέχοντες να εκπαιδεύονται στην Πνιγμονή, στην Πλάγια Θέση, στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και στη Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή.

   Από τις 4 έως της 17 Ιουνίου 2024  υλοποιήθηκε το Πιστοποιημένο Βασικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών και Βασικής Υποστήριξης Ζωής με Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή στην υπ αριθμόν 9η   ομάδα  EFAC πολιτών για το 2024.

Το πρόγραμμα  υλοποιήθηκε στην αίθουσα διδασκαλίας του τμήματος με τους  συμμετέχοντες  να εκπαιδεύονται σε όλο το φάσμα των Πρώτων Βοηθειών αρχικά στο θεωρητικό και έπειτα στο πρακτικό μέρος των μαθημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου